luni, 27 februarie 2012

Fundite delicioase


`1 piept de pui taiat cuburi
1 jumatate pachet paste fundite
3-4 linguri pasta de rosii
1 jumatate lingurita ierburi de provence
1 catel de usturoi
sare si piper dupa gust


Punem pastele la fiert in apa clocotita cu putina sare si 1 lingura de ulei .Dupa ce au fiert pastele le clatim cu apa rece ca sa nu se lipeasca .
Taiem carnea cubulete si o punem la calit in ulei .Adaugam ierburile ,piper si putina sare





.Dupa ce s-au aurit cubuletele de carne adaugam pasta de rosii.
Apoi usturoiul tocat marunt.Lasam 2 minute sa se fiarba cu totul si subtiem putin sosul cu apa,cam 100 ml.

La final adaugam busuiocul proaspat tocat marunt si servim funditele acoperite cu sos .






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...