marți, 27 martie 2012

Flori de dovlecel umplute



















1 ardei gras rosu
2 rosii
200 g cas dulce
sare si piper
putin busuioc si rozmarin macinat
unt pentru uns tava
2 oua
  100 g pesmet



















Se spala si se curata florile de dovlecel .Se scoate pistilul si se lasa sa se scurga de apa .Se taie rosiile felii,ardeiul fasiute  si branza feliute .Se prepara un aluat din 1 pahar de sifon,oua si faina .Condimentam aluatul cu sare si piper.Punem in interiorul florilor o feliute de ardei ,una de rosie si o bucata de branza.Dam florile prin aluat apoi prin pesmet.















Le punem intr-o tava unsa cu unt   punem cateva bucati de branza si felii de rosii si peste florile umplute  apoi presaram pesmet peste ele.

Dam tava la cuptor pana ce florile se rumenesc frumos .
Se pot servi calde dar sunt foarte bune si reci  .











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...