marți, 27 martie 2012

Creier pane

















1 kg creier congelat
4 oua
1 plic condimente pentru paneuri
1 lingurita de sare
350 -400 g faina
piper dupa gust
Pregatim un aluat din amestecul pentru paneuri ,sare ,piper ,300 g faina oua si cca 200 ml apa .
Aluatul trebuie sa fie mai gros decat cel pentru clatite.

















Taiem creerul felii ,nu il lasam sa se dezghete de tot,asa inghetat il taiem  pentru ca astfel isi pastreaza forma .Presaram fiecare felie cu sare si apoi le dam prin faina si prin amestecul de ou.
Prajim fiecare felie in ulei incins si o intoarcem de pe o parte pe cealalta ca sa se prajeasca bine.Scoatem feliile pe hartie absorbanta pentru a indeparta excesul de ulei .













Servim creerul alaturi de un delicios sos tzatziki cu mult marar si usturoi .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...