luni, 27 februarie 2012

Cartofi cu mustar












 4 -5 cartofi marisori 
4 linguri ulei de masline
3 linguri mustar simplu ,dulce
1 lingura condimente pentru cartofi Kotanyi ,amestecul floral 
1 vb de lingurita de rozmarin
putin piper macinat 
Punem cartofii la fiert pentru cca 10 minute 
I taiem felii generoase sau sferturi .
Amestecam intr-un vas condimentele cu uleiul si mustarul .




Punem cartofii intr-o tava termorezistenta si i ungem cu sosul de mustar.
Dam tava la cuptor la foc maricel pentru cca 30 minute .Pane ce cartofii se coc si intra furculita usor in ei .
Amestecul de condimente Kotanyi contine menta ,nalba , petale de trandafiri  ,sofranel ,levantica ,rosii .
Da cartofilor un gust exceptional ,sunt o garnitura delicioasa  .





2 comentarii:

  1. Felicitari pentru blog. Sa postezi cat mai multe retete gustoase si sa ai vizitatori pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet doamna Ghiocela !!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...