1/2 pachet margarina
1 ou
200 g branza
1 lingurita sare
1/2 cub drojdie
150 ml apa calduta
1 lingura chimen kotanyi

1 ou
200 g branza
1 lingurita sare
1/2 cub drojdie
150 ml apa calduta
1 lingura chimen kotanyi

Faina cat cuprinde pentru un aluat elastec.
Framantam o coca nelipisioasa din ingredientele de mai sus .
Punem in faina apa calduta,margarina si branza date pe razatoare ,apoi sarea ,oul si chimenul .Framantam bine si lasam aluatul la crescut cca 30 minute la cald.
Formam bilute de marimea unei nuci si le coacem in forma speciala .Cam 30 secunde pe fiecare parte .
Framantam o coca nelipisioasa din ingredientele de mai sus .
Punem in faina apa calduta,margarina si branza date pe razatoare ,apoi sarea ,oul si chimenul .Framantam bine si lasam aluatul la crescut cca 30 minute la cald.
Formam bilute de marimea unei nuci si le coacem in forma speciala .Cam 30 secunde pe fiecare parte .
delicioase
RăspundețiȘtergereMultumesc muuuult !!!!!!
RăspundețiȘtergereEu nu am forma ca a ta, dar folosesc aproximativ acelasi aluat la covrigei. Cred ca merge facut si la aparatul de waffle, nu-i asa? puup
RăspundețiȘtergereLiana eu am imprumitata forma asta de la o prietena a soacrei.Acum tot la cea pentru faguri fac saratelele .
ȘtergereDe cand n-am mai vazut forma de saratele.Mai reusite ca cele din comert.Pup
RăspundețiȘtergereAsa este ,sunt ele migaloase la copt dar foarte foarte bune .
RăspundețiȘtergere