.jpg)
Deci :
5 oua
4-5 linguri de zahar
3 linguri de faina
5 linguri de pesmet
200 -300 ml frisca lichida
Sirop :
1cana si jumatate de zahar
2 cani de apa
1 esenta de vanilie
Albusul se bate spuma tare impreuna cu zaharul.Pesmetul se adauga in ploaie si apoi faina.
Punem aluatul la copt in forme speciale cca 20 de minute .
Savarinele nu cresc foarte mult deoarece nu au praf de copt in compozitie.
Lasam savarinele sa se raceasca foarte bine si apoi le insiropam si le ornam cu frisca din belsug.Eu am taiat capacelele trandafirasilor si am pus frisca apoi am pus putin tort jele rosu de la dr oetker ,pentru aspect .
Se servesc reci dupa ce stau la frigider cca 1 ora .
.jpg)
Cred ca sunt o nebunie!
RăspundețiȘtergerele execut azi; daca nu ies e vina ta sa fii sigura! daca ies, e meritul meu :D
RăspundețiȘtergereCe comica esti Cristina,sa le lasi sa se raceasca foarte bine innainte de a le insiropa .M-ai facut sa rad ::))))
ȘtergereDelicios
RăspundețiȘtergere