marți, 17 aprilie 2012

Pulpa de porc impanata

















50 g unt
4-4 bucati usturoi
1 punga amestec mexican
1/2 lingurita ghimbir uscat
1 kg pulpa de porc
100 g sunca de casa
piper verde ,ierburi de provence si boia dulce
1 bucata broccoli oparit si scurs
Se fac buzunare cu varful unui cutit in carne.Se umplu cu feliute de usturoi si sunca.Condimentam carnea cu piper ,sare,ierburi de provence si boia dulce apoi adaugam cca 150 ml de apa peste ea si dam tava la cuptor acoperita cu folie de aluminiu.
















Dupa ce carnea se inmoaie putin se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca carnea.
Garnitura:




















Calim in unt bucatile de broccoli,adaugam ghimbirul  si legumele congelate .Condimentm cu sare,piper si apoi adaugam 50 ml apa.Lasam legumele sa se faca la foc mic ,acoperite .

















Servim carnea alaturi de garnitura de legume.













    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...