marți, 27 martie 2012

Piept de pui cu fasole verde si ghimbir


















1 borcan de fasole verde conservata in apa (home made)
1 piept de pui
1/2 lingurita ghimbir macint
1 praf de piper
1 lingurita rasa de boia dulce
1 lingura delikat
2 cepe
1 ardei gras mic
1 catel de usturoi
1/2lingurita de sare
patrunjel verde
condimete pentru friptura de pui

  Taiem fasii pieptul de pui ,il condimentam cu  ghimbir,boia dulce ,condimente pentru carne de pui ,sare si pipe rsi un catel de usturoi .
















  Lasam putin carnea sa se marineze.Punem fasiile de carne la fript intr-o tigaie,le frigem pe toate partile apoi adaugam ceapa si ardeiul gras tocate julien.

















Adaugam usturoiul pisat marunt si lasam totul sa se caleasca impreuna .Dupa ce carnea si ardeiul sunt calite adaugam fasolea scursa de zeama.(vara putem folosi fasole verde proaspata ,oparita putin in apa cu sare. )
Potrivim de sare si piper daca mai este nevoie si dupa ce innabusim totul 3 minute adaugam patrujel tocat marunt .












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...