luni, 27 februarie 2012

Cartofi cu mustar












 4 -5 cartofi marisori 
4 linguri ulei de masline
3 linguri mustar simplu ,dulce
1 lingura condimente pentru cartofi Kotanyi ,amestecul floral 
1 vb de lingurita de rozmarin
putin piper macinat 
Punem cartofii la fiert pentru cca 10 minute 
I taiem felii generoase sau sferturi .
Amestecam intr-un vas condimentele cu uleiul si mustarul .




Punem cartofii intr-o tava termorezistenta si i ungem cu sosul de mustar.
Dam tava la cuptor la foc maricel pentru cca 30 minute .Pane ce cartofii se coc si intra furculita usor in ei .
Amestecul de condimente Kotanyi contine menta ,nalba , petale de trandafiri  ,sofranel ,levantica ,rosii .
Da cartofilor un gust exceptional ,sunt o garnitura delicioasa  .





2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...