4 -5 cartofi marisori
4 linguri ulei de masline
3 linguri mustar simplu ,dulce
1 lingura condimente pentru cartofi Kotanyi ,amestecul floral
1 vb de lingurita de rozmarin
putin piper macinat
Punem cartofii la fiert pentru cca 10 minute
I taiem felii generoase sau sferturi .
Amestecam intr-un vas condimentele cu uleiul si mustarul .
Punem cartofii intr-o tava termorezistenta si i ungem cu sosul de mustar.
Dam tava la cuptor la foc maricel pentru cca 30 minute .Pane ce cartofii se coc si intra furculita usor in ei .
Amestecul de condimente Kotanyi contine menta ,nalba , petale de trandafiri ,sofranel ,levantica ,rosii .
Da cartofilor un gust exceptional ,sunt o garnitura delicioasa .
Felicitari pentru blog. Sa postezi cat mai multe retete gustoase si sa ai vizitatori pe masura.
RăspundețiȘtergereMultumesc din suflet doamna Ghiocela !!
RăspundețiȘtergere