miercuri, 29 februarie 2012

Saratele cu chimen

1/2 pachet margarina
1 ou 
200 g branza 
1 lingurita sare 
1/2 cub drojdie
150 ml apa calduta
1 lingura chimen kotanyi 




Faina cat cuprinde pentru un aluat elastec.
Framantam o coca nelipisioasa din ingredientele de mai sus .
 Punem in faina apa calduta,margarina si branza  date pe razatoare  ,apoi sarea ,oul si chimenul .Framantam bine si lasam aluatul la crescut cca 30 minute la cald.
 Formam bilute de marimea unei nuci si le coacem in forma speciala .Cam 30 secunde pe fiecare parte .

6 comentarii:

  1. Eu nu am forma ca a ta, dar folosesc aproximativ acelasi aluat la covrigei. Cred ca merge facut si la aparatul de waffle, nu-i asa? puup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liana eu am imprumitata forma asta de la o prietena a soacrei.Acum tot la cea pentru faguri fac saratelele .

      Ștergere
  2. De cand n-am mai vazut forma de saratele.Mai reusite ca cele din comert.Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este ,sunt ele migaloase la copt dar foarte foarte bune .

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...