miercuri, 29 februarie 2012

Supa cu taitei de casa




Carne de cocos casa,  aripi,  spate ,gat ,  ficat ,  pipota 
3 morcovi 
1 pastarnac
1 ceapa
1 cartof 
1 legatura patrunjel verde
sare si piper dupa gust
2 oua
2 linguri de apa
faina cat cuprinde pentru un aluat tare  (pentru taitei  )
  
Punem carnea la fiert in apa ,luam spuma foarte bine  abia apoi putem adauga legumele .
Curatam legumele ,taiem ceapa solzisori ,morcovii rondele ,cartoful in 4 bucati .Pastarnacul rondele sau cubulete dupa cum va place .
Dupa ce carnea s-a inmuiat adaugam legumele.
Framantam un aluat din oua ,cele 2 linguri de apa si faina.


Il intindem foarte bine si taiem subtire taiteii,sau folosim o masina speciala.
Dupa ce legumele au fiert aproape de tot adaugam taiteii. Lasam taiteii sa fiarba bine apoi la final dregem supa cu sare si putin piper.Dupa ce stingem focul adaugam patrunjelul tocat maruntel .




5 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...