3 oua
5 linguri de zahar
1/2 praf de copt
1 lingura mare de mac
3 linguri suc de portocale
6-7 linguri de faina
100 g unt
sirop
300 ml suc de portocale proaspat stors
4 linguri de zahar
Decor
2 pahare iaurt cu fructe
100 ml frisca
2 linguri zahar pudra
Punem ouale intr-un vas ,le mixam pana isi tripleaza volumul .Adaugam zaharul treptat si apoi untul topit .
Punem si macul in compozitie apoi sucul de portocale si faina amestecata cu praful de copt.
Fierbem sucul de postocale impreuna cu zaharul si cand se ingroasa putin il dam la o parte si il lasam la racit.
Punem in hartiute speciala penru briose aluat,3/4 .Le dam la copt ptr cca 20 minute,pana ce se auresc frumos si tres testul scobitoarei.
Dupa ce le scoatem ,le lasam sa se raceasca si apoi le insiropam foarte bine.
Decor:
mixam foarte bine frisca impreuna cu zaharul si apoi adaugam iaurtul.Decoram briosele cu aceasta delicioasa
crema
Super apetisante briosele!!!
RăspundețiȘtergereFelicitari pentru blog!!!
La cat mai multe retete!!!
Pupici!
Multumesc din suflet Alinusha!!!!!!!!!Te pup si te imbratisez!
RăspundețiȘtergere