sâmbătă, 3 martie 2012

Limba cu masline





2 bucati limba de porc sau vita
300 g masline negre

2 cepe maricele
2 foi de dafin
sare si piper dupa gust
1 varf de lingurita de boia dulce
2 linguri de pasta de tomate
1 lingura faina














Se fierbe carnea taiata fasii .



Se curata de piele si grasime,Sepune la prajit in putin ulei .Se adauga ceapa tocata marunt si apoi se lasa sa se innabuse impreuna .




Dupa ce se inmoaie ceapa se acopera cu apa si se mai lasa la fiert cca 10 minute. Se amesteca pasta de tomate cu faina si 100 ml apa






.Adaugam maslinele in mancarica si apoi sosul de tomate,foile de dafin si boiaua .Dupa ce sosul a fiert inca 10 minute potrivim mancarica de sare si piper si apoi putem opri focul .









2 comentarii:

  1. Arata foaaaarte bine. N-am facut niciodata, dar mama mea gatea limba si imi placea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Criss tocmai din acest motiv am facut-o si eu ,m-am aliat cu soacra si am facut o mancarica delicioasa .Normal ca sotul nu a mancat:D :)))

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...