vineri, 11 mai 2012

Diplomat cu fructe















7 pua
30 g gelatina
2 linguri ulei
300 g zahar
7 linguri faina
1/2 plic praf de copt
500 ml frisca lichida
1 strugure alb
1 strugure negru
2 nectarine
1 compot de ananas rondele

 Punem gelatina la hidratat in zeama de la compotul de ananas.
.Punem pe foc 3 oua impreuna cu restul de zahar si le amestecam pana se ingroasa bine.Separat mixam frisca lichida .Dupa ce crema de oua s-a ingrosat o amestecam cu gelatina apoi cu frisca batuta bine.Punem folie de aluminiu intr-o tava ,o tapetam cu fructe dupa plac si apoi turnam jumatate din crema diplomat ,acoperim cu o foaie de blat ,apoi fructe si turnam peste ele restul de crema.Acoperim cu a doua foaie de  blat si dam tava la rece ptr cca 4 ore.Il servim simplu .












    Un comentariu:

    1. Tortul diplomat e printre preferatele mele.Mirela draga,elimina cuvintele de control,ca sunt tare enervante.

      RăspundețiȘtergere

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...