marți, 1 mai 2012

Drob mixt



















200 ml ulei
1 buc ficat miel
5 legaturi marar verde
2 lingurite sare grunjoasa
piper macinat dupa gust
4 legaturi ceapa verde
5 legaturi usturoi verde
2 bucati ficat de porc
rinichi,splina ,inima de la miel
2 rinichi de porc
2 bucati splina de porc
Se spala si se clatesc bine maruntaiele.Se pun la fiert separat pentru ca timpul de fierbere  difera .
Dupa ce au fiert bine se scot si se toaca cubulete .

















Spalam foarte bine verdeata si o tocam marunt.Punem la calit in ulei /Prima data punem partea alba de la ceapa si usturoi sa se inmoaie,apoi adaugam verdeata ,frunzele si mararul tocate.Dupa ce se inmoaie legumele adaugam sare si piper si lasam verdeata sa se raceasca.















Adaugam verdeata peste maruntaiele tocate cuburi si apoi ouale ,amestecam bine si punem drobul la copt in tavi,eu am folosit 2 tavi de cozonac si una mai mica yena.
Lasam drobul la cuptor cca 40 de minute la foc potrivit.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...