duminică, 15 iulie 2012

Poienita cu ciuperci










300 g ciuperci micute 
1 piept de pui
6 oua
5 morcovi 
400 g mazare congelata
500 g cartofi

2 linguri maggi de legume (pentru carnea de pui  )
50 ml otet
3 foi de dafin Kotanyi
boabe de piper si mustar Kotanyi
3 catei de usturoi
300 ml ulei
4-5 fire de ceapa verde
sare si piper dupa gust
putin marar verde
cateva buchetele de brocoli
1 cutie porumb dulce SunFood

Fierbem pieptul de pui  inpreuna cu cele 2 linguri de maggi de legume si separat 5 oua .Din 2 fierte si cel ramas nefiert facem maioneza,cca 200-300 ml.
Punem la steamer mazarea,cartofii si morcovii.
Separat facem o marinata din ulei ,otet usturoi pisat si foi de dafin ,piper,boabe de mustar .Fierbem ciupercile 5 minute in marinata
Punem intr-o forma un rand de ciupercute cu piciorusele in sus,buchetelede brocoli ,putin aceapa verde tocata maruntel si marar 





















.Adaugam porumb dulce, putina maioneza apoi un strat din cartofi razuiti .Punem putin piper si apoi sare ,adaugam un strat de oua razuite(cele 3 ramase fierte )

Apoi putina maioneza un strat de mazare ,continuam cu pieptul de pui tocat marunt,porumb dulce si ultimul strat il facem din morcov razuit.Acoperim tava si o dam la rece ptr cca 30 minute.Presam legumele putin ca sa nu se desfaca.Rasturnam cu grija si servim ,o salata delicioasa si frumoasa



2 comentarii:

  1. Faina salata,ar trebui sa mai fac si eu ca nu am mai facut de mult.Va pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noi va pupam ,asa este ,e o salata grozav de buna si mai ales ca acum se gaseste si peste tot porumb d efiert.Il putem inlocui cu cel de la cutie .

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...