miercuri, 1 mai 2013

Paine aperitiv

1 lingurita chimen
1 lingurita busuioc uscat
verdeturi italiene Kotanyi
putin piper proaspat rasnit
200 g cascaval
200 g salam
100 g ardei gras rosu si verde
1 plic drojdie uscata
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
50 g unt
1 cana de apa
500 g faina
Punem faina intyr-un lighean ,adaugam drojdia ,sarea ,zaharul si putina apa .
Lasam sa se dospeasca putin apoi adaugam condimentele , oua si untul .Framantam bine un aluat nelipicios .Punem apa in functie  cata cere faina .Lasam la dospit aluatul pana isi dubleaza volumul .Intindem foaie si taiem 3 fasii pe care punem salam cubulete,cascaval si arei gras.
Rulam pe fiecare si apoi le impletim .Punem aluatul in tava si il mai lasam la dospit cca 20 minute.
Coacem painica la foc potrivit cca 30-35 minute
Este o paine foarte aromata si buna .





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...