joi, 8 august 2013

Chiftelute din piept de pui


1 kg piept de pui tocat
1 legatura de patrunjel verde
1 legatura marar verde
2 morcovi 
2 oua
sare si piper dupa gust
1 capatana de usturoi pisat bine 
1 ardei kapia rosu 
1cartof potrivit
Cartoful si morcovii se dau  pe razatoare si se scurg foarte bine.Verdeata se toaca marunt si ardeiul  cubulete .
Amestecam toate ingredientele si omogenizam bine compozitia .Potrivim de sare si piper si apoi formam chiftelutele pe care el punem in tava de la aragaz pe hartie de copt .Dam tava la cuptor ptr cca 30 minute.Intoarcem chiftelutele sa se coaca bine pe ambele parti.
Astfel sunt mult mai usoare pentru stomac,nu au ulei ,nu au prajeala si nici faina .Sunt delicioase si pentru copii alaturi de un piure de cartofi .





Un comentariu:

  1. Si mie tot asa imi plac,nu prajite!Dar recunosc,cateodata tot le mai prajesc,asa de pofta!
    Pup!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...