Am vazut un aperitiv minunat si frumos si m-am gandit sa il reporodc si eu mai ales pentru ca este foarte simplu si de maare efect .Arata minunat la o masa festiva.
Ingrediente :
cateva felii de cascaval Hochland
1-2 rosii
cateva triunghiuri de branza topita
ridicii 3-4
cateva frunze de salata creata
1 ceapa verde
cateva felii de kaizer taiat foarte subtire
1 2 ciuperci champinion taiate sferturi
cascaval afumat taiat feliute foarte subtirele
Pe un platou asezam frumos frunzele de salata si apoi peste ele asezam restul ingredientelor .Feliile de cascaval Hochland le rulam si le taiem la mujloc astfel formam frumoase cale pe care el asezam din loc in loc pe platou.Mai jos am facut 2 platouri ,1 cu flori de morcov si pe care l-am servit alaturi cu sos de soia si unul fara morcov si sos .
Folosim frunzele de ceapa pentru a forma o fundita pe care o asezam la baza buchetului format.
Simplu si foarte frumos .
Aratos platou,intr-adevar !
RăspundețiȘtergere