joi, 24 mai 2012

Buchet de trandafiri




  • 8 buc. oua
  • 400 ml lapte
  • 8 lingura zahar
  • 100 gr zahar pudra
  • 8 lingura faina
  • 1/2 plic de praf de copt
  • 1 esenta vanilie
  • 400 ml frisca lichida
  • 1 esente de vanilie
  • 2 plicuri crema de venilie
  • 150 gr zahar ptr sirop

Pregatim un blat alb din cele 8 oua.Separam albusurile si le spumam cu zaharul,adaugam galbenusurile si praful de copt stins.Apoi jumatate de esenta de vanilie si faia cernuta.Coacem blatul intr-o forma unsa si tapetata.
Crema : Mixam praful de crema impreuna cu laptele rece .Adaugam zaharul pudra si jumatate de esenta de vanilie .Fierbem zaharul pentru sirop in 200 ml apa si apoi adaugam esenta de vanilie.



















Blatul in taiem in 3 rece si apoi il insiropam si umplem cu crema.Apoi frisca o mixam foarte bine si o coloram divers .Formam trandafiri pe tort cu ajutorul unui dui specil si le punem cateva frunze din pasta de zahar .







2 comentarii:

  1. Tortul ca tortul, nici nu m-am uitat la ingrediente, am ramas cu privirea pironita pe trandafirii astia minunati care orneaza tortul. Felicitari, arata superb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc foarte mult,este pasiunea mea iar trandafirii sunt florile mele preferate.

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...