joi, 13 septembrie 2012

Castraveciori ultra rapizi .

3 kg Castraveciori micuti
1 plic picant fix dr oetker
150 g zahar
300 ml otet
1,75 l apa
3 morcovi,2 cepe,
o lingura boabe de mustar ,cateva crengute de marar uscat,nu este neaparat nevoie pentru ca plicul are ceva marar in interior dar eu pun ca sa apese castravetii in borcan .
Mod de preparare
Se spala castraveciorii,se pun in borcane cu ceapa si rondele de morcov.




Se fiere apa cu zahar,otet si continutul plicului de picant fix si  se pune fierbinte peste castraveti in borcane.Se inchid ermetic si se pun acoperite sa se raceasca lent.Nu necesita sterilizare .Plicum de pikant fix contine tot ce trebuie pentru muraturi,sare,conservant ,boabe de mustar ,marar si este de mare ajutor cel putin pentru mine .
Eu am facut in umaninile alaturate compozitia de inmultita cu 3 adica pentru cca 10 kg de castraveti  





3 comentarii:

  1. Si eu pun cu pikant fix, stau foarte bine si sunt si buni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc foarte mult sunteti foarte foarte dragute.Doamna Ghicela pun cu picant de vreo 3 ani si sunt f buni si tin foarte bine ,nu inteleg unele persoane care se zburlesc la acel plic si nu vor sa foloseasca.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...