joi, 13 septembrie 2012

Fasole pastai in sos de rosii

1 galeata fasole fideluta  de la mami din gradina,cred ca vreo 7-8 kg avea.
3 -4 kg rosii
4 linguri de sare grunjoasa
1/2 plic de conservant
1 cana de zahar
Taiem rosiile bucati potrivite si le punem la fiert pentru cca 20 minute,sa se inmoaie bine.Le dam deoparte sa se racoreasca si apoi curatam si taiem fasolea dupa plac.Punem si pastaile la fiert in apa cu 1 lingura de sare grunjoasa .
Pana fierb pastaile dam prin strecuratoare rosiile si sucul il punem din nou la fiert impreuna cu 3 linguri de sare si o cana de zahar. Spre final amestecam 1/2 plic de conservant cu cateva linguri de suc pentru a se dizolva si apoi il punem in toata cantitatea de suc  .Dupa ce au fiert pastaile le punem in borcane .Sucul de rosii il lasam sa dea 2 sau 3 clocote si sa se ingroase putin .Cam 20 minute la fiert.
Turnam sucul peste pastai si apoi le inchidem bine.Le mai fierbem cca 15 minute la bain-marine si gata cele mai delicioase pastai in suc de rosii .







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...