sâmbătă, 27 octombrie 2012

Briose aperitiv 2






4 oua
1 lingurita de praf de copt
150 g cascaval
100 g masline tocate cuburi
150 g muschiulet afumat
1 ardei gras tocat cubulete
un praf de sare,verdeturi italiene,
putin rozmarin ,putin marar uscat,sare si piper
50 ml lapte
4 linguri de faina




Mixam ouale intregi pana cand isi dubleaza volumul apoi adaugam condimentele si praful de copt stins in putin otet.
La final amestecam usor carcavalul,maslinele ,ardeiul gras tocat cubulete si muschiuletul .

Punem in hartiute la copt compozitia cca 25 de minute si apoi le  lasam sa se raceasca innainte de a fi consumate.
Sunt foarte bune si o varianta mai altfel al pizza daca punem si ketchup pe ele .









2 comentarii:

  1. imi aplac aperitivele in forma de briosa,iar astea ale tale trebuie sa fi iesit tare aromate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet Pansy ,briosele sunt bucuria copiilor si eu vreau sa le inlocuiesc cu ce cumparam din oras .Raducu le prefera pe cele dulci si cu ciocolata iar Sabi ope cele sarate tip pizza :D

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...