sâmbătă, 1 decembrie 2012

Pizza


Ingrediente pentru o pizza mica
250 g faina
100 g cascaval
100 g masline
100 g ciuperci
1/2 plic drojdie uscata
apa calduta pentru aluat
verdeturi italiene,busuioc,oregani,cimbru (pentru sos)
sare si piper dupa gust
2  linguri pastta de tomate
1 lingurita zahar
3 linguri ulei
 200 g kaizer si salam victoria
ketchup dulce sau picant


Framantam un aluat din faina,drojdie ,apa ,sare si verdeturi italiene.Il lasam la dospit cca 30 de minute apoi il intindem si il ungem cu sosul de rosii.
Pentru sos punem pe foc intr-un vas uleiul,pasta de toamte,adaugam 150 ml apa si verdeturi italiene.Apoi lungurita de zahar .Lasam sa fiarba putin sosul si dupa ce se traceste ungem blatul cu el .



Peste blatul uns cu sos adaugam ,salamul ,kaizerul ,ciupercile si maslinele.La final presaramcascavalul ras si dam pizza la cuptor ptr cca 20-25 de minute in functie de intensitatea cuptorului.Dupa coacere  punem ketchup si o servim calda. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...