- Albuș de ou - 5 bucati
- Amidon - 1 lingura
- Dulceaţă de vişine - 7 linguri
- Frişcă lichidă - 400 ml
- Kiwi - 4 -5 bucati
- Oţet - 1 lingura
- Struguri - 10-15 broboane
- Zahăr pudră - 300 g
Separam ouale,albusul de bate spuma tare impreuna cu zaharul.Dupa ce se intareste foarte bine compozitia adaugam o lingura de otet si 1 de amidon.
Omogenizam foarte bine si apoi cu un pos formam cosuletele pentru pavlova pe hartie de copt intr-o tava .
Apoi punem tava la cuptor la foc foarte foarte mic ptr cca 2 ore.Lasam bezelele sa se usuce foarte bine.Separat dupa ce se coc bezelele se bate farte bine frisca lichida .
Adaugam pe fiecare bezea ,frisca din belsug si apoi punem felii de kiwi si struguri.La final adaugam visine din dulceata si presarams irop peste tortulete . Delicios,crocant ,dulce .Un desert demn de casa regala .Un desert care te cucereste de la prima lingurita .
Minunat arata! parca e o opera de arta! Nu am gustat pana acum asa o bunatate :)
RăspundețiȘtergereCred ca a iesit delicioasa!
RăspundețiȘtergere