vineri, 11 ianuarie 2013

Briose cu legume si cascaval

Ingrediente  :
2 oua
200 g faina
4-5 linguri de ulei
1/2 plic de praf de copt
1 cutie mazare (mica)Bonduelle
100 g carne afumata
100 g cascaval taiat cubulete
1 praf de ghimbir Kotanyi
1 vb de lingurita de verdeturi italiene Kotanyi
1 cutie fasole rosie Bonduelle
50 ml lapte dulce
5-6 buchetele de broccoli
Sare dupa gust.
Mixam bine ouale impreuna cu sarea ,ghimbirul si verdeturile de provence.
 Adaugam laptele si apoi faina amestecata cu praful de copt.Mazarea,fasolea si broccoli se pun la scurs intr-o sita.Se adauga cubuletele de cascaval si legumele in compozitie . Adaugam si carnea taiata cubulete .Pastram broccoli pentru final.Umplem formele de briose cu compozitie .Peste compozitie punem broccoli,eu am mai multi preteniosi si nu am pus peste toate .







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...