1 cutie mica porumb dulce Bonduelle
1 cutie mazare Bonduelle
1 radicchio
1/2 avocado
1 pahar iaurt (150g )
1 lingura dresing pentru salate picant Kotanyi
6-8 rosi cherri
100 g cus cus fiert suscurs de apa
2-3 lingurite zeama de lamaie
2 linguri ulei de masline
sare si piper dupa gust
1 lingurita mustar
Fierbem cus cus-ul conform instructiunilor de pe plic,il clatim cu apa rece si apoi il lasam la scurs intr-o sita.
Curatam avocado ,il pisam cu furculita si il amestecam bine cu iaurtul ,dresingul pentru salate ,ulei ,sare si piper.Omogenizam sosul si il lasam deoparte pana cand sunt gata legumele .
Frunzele mari de radicchio le lasam pentru a fi umplute cu salata.Miezul se toaca maruntel si se amesteca cu mazarea ,porumbul si cus cus-ul .
Umplem fiecare cupa de radicchio cu salata si pe fiecare punem cate o lingurita de sos.
Sosul ramas il punem intr-un bol la masa,daca mesenii mai doresc sos se pot servi din bol.
Pe fiecare cupa punem cate o jumatate de rosie cherri .
O salata delicioasa .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu