joi, 31 ianuarie 2013

Fundite cu spanac




200  ml apa
2  lingura faina
1  pachet paste fundite
1  punga spanac congelat
3  bucati usturoi
1  praf de busuioc uscat
1  lingurita condiment de
legume


Fierbem pastele in apa cu putina sare, le scurgem si le strecuram.
Calim spanacul in putin ulei, adaugam piper, sare si usturoiul tocat marunt. Lasam spanacul sa se
caleasca 2 minute apoi adaugam faina desfacuta in 200 ml apa.La final adaugam condimentele
pentru legume in piureul de spanac
Lasam sosul sa se ingroase 3-4 minute si apoi putem amesteca spanacul cu delicioasele fundite .


Este o reteta foarte simpla,de post dar care are un gust grozav.

2 comentarii:

  1. Si mie Pansy!!! Mi-a placut enorm emisiunea ta de la tv .Felicitari maxime!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...