joi, 31 ianuarie 2013

Ceafa la gratar cu legume aromate


2-3  lingura ulei de masline
1  buc. ceapa
3  buc. cartofi
3  buc. morcov
1  buc. pastarnac
4  buc. ceafa de porc
1  lingurita rozmarin si
verdeturi italiene
1  praf de sare
1  lingurita cimbru,sare si piper
macinat


Curatam si spalam bine toate legumele ,le taiem bastonase de marime potrivita.Cartofii i lasam mai
maricei pentru ca se fac mai repede.Ceapa julein . Punem toate legumele intr-o tava
termorezistenta,condimentem cu rozmarin macinar,verdeturi italiene ,sare si piper .Presaram ulei de
masline peste ele.Adaugam 100 ml apa si acoperim tava cu o folie de aluminiu. Dam la cuptor la foc
maricel pentru 20 de minute apoi in ultimele 10 minute desfacem folia si amestecam putin
legumele.Le lasam sa se aureasca putin apoi le putem servi cu orice carne dorim .
Ceafa de porc o condimentam cu cimbru,sare si piper si o batem putin cu ciocanul de snitele apoi o
frigem pe gratar pe ambele parti cca 10 minute pe o plita electrica,mult mai putin pe un gratar cu
carbuni ..Servim friptura alaturi de legumele aromate si o salata verde  




 .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...