1 kg carne tocata amestec de proc si vita
200 g kaizer
1 legatura patrunjel verde
2 oua
4-5 linguri de ulei
200 g cascaval
sare si piper dupa gust
1 ceapa mica
Pregatim umplutura : Punem ceapa tocata marunt la calit,adaugam kaizerul tocat cubulete si apoi carnea tocata.Lasam sa se rumeneasca putin apoi o dam la o parte de pe foc sa se raceasca putin .Tocam marunt patrunjelul si apoi il adaugam in compozitie impreuna cu ouale batute putin. Potrivim de sare si piper .Intr-o tava punem 2 sau 3 foi de placinta unse cu ulei, turnam jumatate din compozitia de carne,acoperim cu inca 2 fi de placinta si apoi restul de carme.Acoperim cu un strat de cascaval ras si apoi 2 foi de placinta unse cu ulei si intepate cu furculita din loc in loc.Dam tava la cuptor pentru cca 30 de minute apoi o acoperim fierbinte cu un prosop umed ca sa se imnoaie foile de la suprafata.Este grozav de buna .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu