miercuri, 1 mai 2013

Bors de miel








Bucati de miel  ,coasta ,sira si gat
1 cutie rosii  in bulion
4 linguri de orez
1 cana mare de bors de casa
1 manunchi generos de leustean
piper proaspat rasnit
2 morcovi
1 ceapa ,1 mana de ardei gras congelat
1 lingurita sare
2 oua pentru dres
Fierbem foarte bine carnea si curatam bine spuma .Cand este aproape fiarta adaugam legumele tocate marunt .
Dupa ce se fierb legumele adaugam orezul si il lsam si pe acesta sa fiarba.Separat dam intr-un clocot borsul si il punem in ciorba dupa rosii.Rosiile le puteti pune intregi sau taiate bucati maricele.
Potrivim ciorba de sare si piper si la final punem ouale batite bine si desfacute cu 2-3 linguri de zeama.Dupa ce oprim focul adaugam si leusteanul tocat marunt .
Daca nu va place foarte mult mirosul de miel puteti arunca prima apa inc are a fiert carnea si astfel mirosul nu mai persista asa mult iar minunatul leustean verde da o aroma grozava.












Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...