miercuri, 1 mai 2013

Ostropel cu carne de pasare






2 copane si aripile de la o gaina de curte
3 linguri de bulion de casa
3-4 catei de usturoi
1 lingura de faina
1 legatura de patrunjel verde
1 ceapa tocata foarte marunt
sare si piper dupa gust

Fierbem foarte bine carnea de pasare.Strecuram zeama si o pastram pentru sos.
Prajim putn carnea in 2-3 linguri de ulei si apoi adaugam usturoiul si ceapa tocate foarte marunt.
Lasam numai putin sa se inmoaie si apoi adaugam bulionul de rosii.
Amestecam putin sa se unduiasca si acesta din urma apoi adaugam zeama in care a fiert carnea.Acoperim carnea cu zeama si lasam ostropelul l afiert putin.Intr-un castronel desfacem faina in zeama rece apoi o adaugam in sos pentru al ingrosa putin .Dupa ce dau 1 -2 clocote oprim focul si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Servim cu mamaligura si multa pofta.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...