miercuri, 1 mai 2013

Tarta cu branza si spanac




  Ingrediente :
500 g spanac proaspat
6 oua
300 g branza cat mai nesarata
1 lingurita condimente gen delikat
1 cutie cuburi de branza Delaco ceva fin
sare si piper dupa gust
1 legatura de ceapa verde
3-4 linguri de ulei
1 lingura pesmet
Oparim spanacul si il tocam putin ,nu e nevoie sa fie foarte marunt.
Tocam ceapa verde marunt si o sotam putin in ulei apoi adaugam spanacul tocat si scurs de zeama.Dupa ce s-au calit putin impreuna oprim focul si lasam spanacul sa se racoreasca putin .
Separat batem ouale intregi putin si apoi adaugam in ele branza rasa si cuburile.Amestecam totul impreuna si apoi turnam compozitia de oua peste spanac si amestecam si pesmetul .Intr-o tava punem toata compozitia si o dam la cuptor pentru cca 20 minute .Pana cand se rumeneste putin .
Este o tarta delicioasa,rapida si plina de vitamine .












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...