duminică, 4 august 2013

Tort cu flori



Ingrediente :
700 ml frisca
3 oua
2 plicuri gelatina
1 cutie ananas Sun Food 
1 cutie piersici 
100 g stafide inmuiate in esenta de vanilie 
10 linguri zahar
2 esente vanilie
1 blat mic sau piscoturi 
flori din pasta de zahar 
Punem gelatina la inmuiat in zeama de la 1 compot .Ouale le punem la baie marina impreuna cu zaharul.Amestecam pana cand se ingroasa ca o ciulama compozitia.Apoi in crema de oua adaugam zeama in care s-a umflat gelatina.Pana cand amestecul se racoreste putin mixam foarte bine 5oo ml frisca .adaugam esenta de vanilie si apoi usor o incorporam in crema de oua.Compoturile se lasa la scurs si apoi se toaca cubulete.Eu am pus 2 cutii de compot  dar copii au mai papat cateva bucati zdravene din fructele delicioase asa ca nu au fost prea multe fructe.
Blatul in taiem in 2 felii si apoi intr-o forma de copt formam tortul .Punem al baza o feliie din blat ,turnam crema amestecata cu fructele  apoi acoperim cu a doua felie de blat .Dam la rece pentru minim 4 ore apoi ornam tortul cu restul de frisca si flori de zahar .Mozaicul unui tort diplomat este cel mai frumos si cel mai bun .
Cu aceasta reteta  particip la concursul pentru bloggeri Sun Food va recomand cu toata caldura conservele Sun Food ,sunt bune , sanatoase su au adaos foarte mic de zahar  doar 5,4 % .
Regulamentul concursului il puteti gasii aici nici un client Sun Food nu ramane ne rasplatit .Prin comanda on -line produsele vin direct la usa iar in magazin puteti gasii si alte minunatii de folos in bucatarie  .









Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...