duminică, 20 octombrie 2013

Paste ,ghebe si curry .

1 punga paste creste
600 g ghebe fierte
1 lingurita praf de curry
1 lingurita maggi de legume
1 piept de pui taiat cubulete
sare si piper dupa gust
4-5 linguri de ulei
Spalam foarte bine ghebele,in cazul meu proaspat culese din padure :D :D :D deci muncite nu gluma.
Le punem la fiert in apa clocotita cca 20 d minute.
Spalam carnea de pui si o taiem bucati potrivite .
Punem in ulei incins ghebele sa se caleasca putin apoi adaugam si carnea de pui .Lasam carnea sa se friga putin pe toate partile apoi adaugal praful de curry .Amestecam totul si punem 3-4 inguri de apa sa se innabuse putin .
Separat punem pastele la fiert in apa cu sare cca 7 minute.
Dupa ce s-au fiert le scurgem de apa si el servim amestecam cu ghebele si carnita.
Servim pastele calde.Din capitolul rapid si bun  un deliciu de toamna ghebele.La otet,la chiftelute ,la sarmalute sigur sunt foarte bune .





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...