1 pachet spaghete
500 g ciuperci proaspete
200 g bulion de rosii facut in casa
1 lingurita verdeturi italiene
piper proaspat rasnit
1/2 lingurita bisuioc
1 lingurita condimente pentru paste
2 linguri ulei de masline
1/2 ceapa mare
1 lingurita sare
Punem pastele la fiert in apa colocotita cu sare .
Spalam ciupercile.Tocam foarte marunt ceapa si o punem la calit in ulei .Apoi adaugam ciupercile taiate feliute si le lasam sa se patrunda impreuna cca 15 minute.
Apoi adaugam condimentele apoi sosul de rosii .
Lasam sosul sa fiarba cca 10 minute ca sa se patrunda aromele .La final presaram putin cilli bul bier ca sa aiva o mica iuteala.
Clatim pastele si le servim cu sosul de ciuperci .Sunt grozave.
Langa ele am pus si cateva parjoale pentru amatorii de carnita :D :D
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu