sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Rulada festiva.




1 bucata cotlet fara os cca 1,5 kg
1 bucata carnat de casa putin afumat  ,500 g
1/2 cutie mazare Bonduelle
2-3 morcovi potriviti fierti si taiati bastonase.
1 foaie de dafin  Kotanyi
verdeturi de provence
piper proaspat rasnit Kotanyi
1-2 lingurita boia dulce Kotanyi
1 punga pentru friptura
1 lingura dellikat de legume
1 cana de apa
Taiem cotletul pe lung si il subtiem.Intre 2 bucati de folie intindem carnea cu ajutorul ciocanului de snitele (partea dreapta) Apoi condimentam cu piper ,verdeturi italiene ,boia dulce .Masam putin carnea ca sa se omogenizeze condimentele apoi asezam peste ea bucata de carnat,fasii de morcov si presaram boabe de mazare dulci si delicioase.
Rulam carnea si o legam cu ata apoi taiem rulada in 2 bucati egale.
Ambele bucati se pun in punga pentru friptura in care apoi adaugam putina sare,delikatul si foaia de dafin.La final punem apa si legam  punga .Dam la cuptor pentru cca 30 de minute,timp in care se patrunde rulada foarte bine la abur.Apoi desfacem punga si lasam frumoasele sa se coaca putin.
Delicioasa si de mare efect.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...