400 g rosii in suc propriu
3 catei de usturoi
1 ceapa
3-4 linguri de ulei
sare si piper dupa gust
3 linguri otet
1 lingurita de busuioc uscat sau proaspat de care doriti
2 linguri concentrat de legume
Garnitura : orez
Oparim bamele in apa cu otet ptr cca 10 minute.
Curatam ceapa si usturoiul si le tocam maruntel.Le punem la calit in 2-3 linguri de ulei si dupa ce se inmoie putin adaugam rosiile tocate marunt si 100 ml apa .Lasam sosul sa fiarba cca 10 minute si apoi adaugam bamele clatite si scurse de apa.
Potrivim de sare,piper si adaugam busuiocul .
Separat pregatim un pilaf de orez din 3 cesti de orez,2-3 linguri de ulei ,1 lingurita de concentrat de gaina .
Servim bamele alaturi de pilaf .
O mancare foarte buna.Imi plac bamele.Te pup!
RăspundețiȘtergereSi mie imi plac foarte mult ,doar mie.Se gaseau la borcan sau la conserva in sos tomat ,nici astea congelate nu sunt bune.Daca stii sa le prepari sunt grozaveeeee .Multumesc frumos ,te pup .
RăspundețiȘtergere