miercuri, 30 octombrie 2013

Paste cu portocale si susan

200 g paste
2 portocale
3 cepe verzi taiate fasiute subtirele
2 linguri seminte de susan
Dressing :
coaja si sucul unei portocale
1 lingrura ulei de masline
2 linguri sos de soia
1 catel de usturoi pisat
1/2 lingurita praf de ghimbri sau 1 cm de cghimbir proaspat
Se fierb pastele cca 10 minute .Decojim portocalele si curatam cateva feliute intregi .Ceapa spalata se taie fasii subtirele .
Pentru dressing se pune coaja rasa si sucul intr-un vas.Se adauga uleiul de masline,sosul de soia ,usturoiul si ghimbirul .Se amesteca bine si se potriveste de sare si piper .
Se scurg pastele si se amesteca cu dressing-ul .Amestecam pastele cu dresingul si feliile de portocala apoi servim salata presatata cu ceapa tocata fasiute.
Este o salata simpla si foarte buna.Aroma ghimbirului si a portocalelor este grozav de buna .
Va garantez !!!







2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...