miercuri, 22 iulie 2015

Tarta cu dovlecei si ciuperci

ciuperci piciorul curcanului (500 700 g)
1 dovlecel potrivit
200 g branza sarata
4-5 catei de usturoi
1 legatura de patrunjel verde
2 cartofi rasi
sare si piper dupa gust
3-4 oua
4-5 linguri de faina
putin praf de copt
Tocam ciupercile si le punem la fiert cca 10 minute.Le clatim si le scurgem foarte bine de zeama
Dam dovlecelul prin razatoare apoi il presaram cu sare si il lasam la scurs .
Razuim toate legumele pe razatoarea mica si le stoarcem bine .
Mixam ouale foarte bine apoi adaugam legumele , verdeata  si faina amestecata cu praful de copt ,La final adaugam amestecand usor si branza si branza  .Compozitia este mai tare decat la o prajitura dar lichida .
Dam la cuptor cca 20 minute .





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...